Fiskeboller “grønn curry” med kokos, vårløk, gulrot og koriander

Familiefavoritten i helt ny drakt

 

Ingredienser
GRØNN CURRY SAUS
40 g smør
30 g hvetemel
2,5 dl fiskebollekraft
2,5 dl kokosmelk
Lime
1 pk fiskeboller
2 ss grønn curry paste
Slik gjør du

 

Smelt smør og visp deretter inn hvetemel. Bland fiskebollekraften og kokosmelken og spe litt og litt mens det kokes opp som klassisk hvitsaus. Tilsett grønn curry paste og smak til med lime og salt. Varm fiskebollene 10 minutter i sausen.

 

 

GRØNNSAKER
2 gulrøtter
2 stk vårløk
Koriander

 

Skrell og kutt gulrot i skiver, kok gulrøttene møre i saltet vann ca. 10 minutter. Serverer med finkuttet vårløk, koriander og gulrot på toppen. Server gjerne med ris og potet ved siden av.

 



Oppskrift utviklet av Thomas Borgan