Nyheter

Trøndersk Matfestival 2019

Under årets matfestival samlet matprodusenter og reislivsaktører fra Namdalen seg i ett og samme telt. Dette ble en kjempesuksess og vi i RØRVIK er stolte av å være med på å løfte frem Namdalen som både matregion og reiselivsdestinasjon! Ordførere fra hele Namdalen og til og med matminister Olaug Vervik Bollestad var innom vår stand og spiste fiskekake på gaffel.


Under kåringen av «Årets produkt» stakk vår røkte torsk av med seieren i kategorien sjømat! Vi er ydmyke og stolte over at nok et produkt fra oss får utmerkelse, det kan se ut som våre verdier kvalitet og tradisjon holder stand fra produksjon til sluttforbruker.

I løpet av årets festival ble det solgt hele 4000 fiskekaker på gaffel! Samtlige fiskekaker ble spist og vi får utelukkende positive tilbakemeldinger på våre fiskekaker fra RØRVIK. Nesten hele varebeholdningen ble solgt ut. Vi sto igjen med to fiskepuddinger og to pakker fiskeboller da matfestivalen stengte klokken 18:00 på Lørdag, produktene som ble igjen donerte vi til matsentralen. Nøye planlegging og salgstall fra fjorårets arrangement gjorde at vi klarte å unngå matsvinn, det er vi veldig stolte av.