Nyheter

NYE NM MEDALJER! - VELLYKKET MATFESTIVAL

Vi er stolt over å ha vunnet 2 medaljer i årets NM i Sjømatprodukter!

NM I SJØMATPRODUKTER

I september var det igjen klart for NM i Sjømatprodukter. NM blir arrangert annet hvert år av Sjømatbedriftene (sist i 2015, årets utdeling utsatt fra 2017).

NM er en hard konkurranse blant sjømatprodusentene i Norge. Selve bedømmelsen foregikk i juni i år med premieutdeling i september under Matstreif i Oslo. Alle produktene ble først bedømt av et fag jury bestående av fem fagdommere. I hver produktklasse ble de fem beste produktene sendt videre til preferansetesting. Ved preferansetesting deltar en jury på 24 dommere (forbruker) som «blindtester» alle produktene og kårer vinnerne. 

Det var med stor stolthet at Øivind Pettersen på vegne av bedriften fikk overrekt 2 NM-sølv i kategorien Fiskekaker og Fiskepudding av fiskeriminister Harald Tom Nesvik. 

Dette var NM-medaljer nr 16 og 17  i rekken for Rørvik Fiskemat!

Vi er stolt over å ha fått bekreftet nok en gang at vi leverer produkter i toppklasse! 

SUKSESS PÅ ÅRETS MATFESTIVALER

Norgesmesterskapet foregikk under årets Matstreif, og det gikk mildt sagt i ett da vi deltok på matfestivalen på rådhusplassen i år. I løpet av 2 dager solgte vi over 2300 fiskekaker på gaffel og 130 liter fiskesuppe med råvarer fra Rørvik! Det er artig å få komme så tett på kundene våre og at enda flere får smakt på maten som vi er så stolt av. Og det er ekstra artig at produktene våre nå er tilgjengelig til alle kundene i Oslo og hele resten av landet hos Coop-butikkene.

En liten måned tidligere var vi også tilstede på Trøndersk Matfestival i Trondheim også med stor suksess. 

Tusen takk til alle besøkende vi har hatt på matfestivalene i år, og takk for de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått både der og i etterkant. 

Dere kan se flere bilder fra matfestivalene på våre facebooksider. Her finner dere også en flott video Sparebank 1 SMN har laget av de flinke folkene som lager Norges beste fiskemat. 

https://www.facebook.com/ASRFF/