Nyheter

En hilsen fra Borgan - Klar for verdensmesterskapet Global Chef 2016

Denne uken konkurrerer Thomas Borgan i verdensmesterskapet Global Chef. Vi støtter Borgan på veien, og er stolt over å ha innledet et godt samarbeid med denne fantastisk flinke kokken fra Rørvik. Konkurransen går av stabelen i Hellas 25.september.

Her kan du lese en hilsen fra Borgan skrevet denne uken:

Hei

I skrivende stund er det 5 dager til konkurransen. Bilen med utstyr er midt i Tyskland med de fantastiske sjårførene Fabrizio Bianchi og Kristoffer Eggan. De ankommer Hellas fredag og jeg og min assistent på konkurransen Martin Hovdal drar imorgen torsdag. Alt er klart, menyen er spikret og vi har troa. Dagene framover vil kun handle om å samle overskudd og finne roen. Dagen før dagen gjøres de siste forberedelsene vi kan gjøre. Det er å skrelle grønnsaker og veie opp ting, f.eks til desserter. Ellers lages alt på 5 timer på arenaen. Vår oppgave som er tidelt er 1 rett andelever. 2 rett kamskjell, kviet laks og wasabi. 3 rett kalvefilet, kalvebog og kalvebrissel og 4 rett Valhrone sjokolade og Dilmah te fra sri lanka. Ellers står vi fritt til å komponere en meny som vi forhåpentligvis kan være med å kjempe i toppen med, som er vårt uttalte mål. Vi har trent ca 700 timer på selve menyen og i tilegg til har vi holdt på i mange måneder i forveien med alt av logistikk rundt selve deltagelsen.

Denne satsingen som jeg kaller det hadde vært sjanseløst uten gode støttespillere. Der kommer Rørvik Fisk inn. De er en uvurdelig støtte for oss og det betyr ekstra masse for meg å ha med en sånn fantastisk fiskehandler og produsent fra min kjære hjemplass Rørvik. Jeg gleder meg til å fortsettelsen på samarbeidet når jeg er ferdig, med de planene vi har framover.

Tusen takk Rørvik Fisk, dere er rå!!

Thomas Borgan

RØRVIK FISK ØNSKER THOMAS BORGAN OG HANS ASSISTENT MARTIN HOVDAL LYKKE TIL I VM!

Dere kan lese mer om konkurransen og følge utfallet på Norges Kokkemesteres Landsforenings sine sider

http://nkl.no/blog/thomas-borgan-skal-konkurrere-sondag-25-september/